kapalina do kouřových generátorů 125 ml / ESU 51990

Kód: 51990ESU
Značka: ESU
263 Kč
Aktuálně nenabízíme
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…
roztok do kouřového generátoru

Detailní informace

Detailní popis produktu

Novinka 2018 Engineering Edition

Kapalina do kouřových generátorů lokomotiv ESU

Pokud máte zájem o jiné lokomotivy ESU, napište nám mail, cenu a termín dodání Vám napíšem

Náš parní kouřový destilát byl speciálně vyvinut pro použití v našich dieselových a parních lokomotivách z edice ESU Engineering Edition. Vytváří realisticky hustou bílou páru a beze zbytku se odpařuje, bez obvyklých stop v generátoru kouře, na střechách lokomotiv a budov nebo na povrchu makety. Lze jej také snadno setřít alkoholem a nenarušuje lak ani stárnutí modelů.Náš parní kouřový destilát byl speciálně vyvinut pro použití v našich dieselových a parních lokomotivách z edice ESU Engineering Edition. Vytváří realisticky hustou bílou páru a beze zbytku se odpařuje, bez obvyklých stop v generátoru kouře, na střechách lokomotiv a budov nebo na povrchu makety. Lze jej také snadno setřít alkoholem a nenarušuje lak ani stárnutí modelů.
Ačkoli byl původně určen pro naše vlastní modely, lze jej použít se všemi známými parními generátory, dokonce i v modelech lodí nebo domů.

LOKOMOTIVA POPIS +   Odkaz na web ESU  +   ESU - Kompletní katalog  2016   +   Novinky 2018 v PDF 

Doplňkové parametry

Kategorie: Kouřové generátory
? Měřítko: N, TT, H0
? Výrobce: ESU
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

ESU je především výrobce digitálních komponent, ale též vozidel v H0. Zboží se kvůli vysoké ceně dopravy objednává jednou za 2 měsíce, pokud se ale sejde dostatek objednávek, tak i hned. Např. při objednání lokomotivy z edice Engineering Edition se model expeduje od výrobce ihned. Dodací lhůta na drobné položky, které nejsou skladem může být jinak běžně 14-60 dnů. Při nákupu DCC komponent je většinou od 10 kusů sleva. Výrobky ESU nemají většinou od výrobce kompletní český manuál, proto poskytujeme jen základní manuál k provozu.

KATALOG DIGITAL ESU 2019/2020   +   KATALOG LOKOMOTIVY A VOZY ESU 2019

Odkaz na výrobce   Odkaz na letáky a katalogy