SLEVA! H0 - Tatra 815 sklápěč, šedočerná, 1984 / Brekina 71902

Kód: 71902BR
Akce Česko, Slovensko Výprodej
Značka: BREKINA
490 Kč
Skladem poslední kusy (1 ks)
Možnosti doručení

Novinka 2023

Detailní informace

Detailní popis produktu

SLEVA! Nejnižší cena za posledních 30 dnů byla 590 Kč. SLEVA platí jen po omezenou dobu! 

Nákladní vozidlo, které bylo vyrobeno v roce 1984. Tento model je vyveden v kombinaci šedé a černé barvy, která mu dodává elegantní vzhled. Tatra 815 je ikonické nákladní vozidlo československého původu, které se vyrábělo v letech 1983 až 1999. Sklápěcí verze tohoto modelu je vybavena speciálním sklápěcím mechanismem, který umožňuje snadné vyprazdňování nákladu. Tento model je detailně zpracovaný a zachycuje charakteristické rysy Tatra 815. Má charakteristický tvar kabiny s vysokou přední částí a zvýšenými blatníky. Vnitřní část kabiny je také důkladně zpracována, s detaily jako sedadla, řídící pult a další prvky. Model je vhodný pro modeláře a sběratele, kteří mají zájem o nákladní vozidla s historickou hodnotou. Tento model představuje skvělou příležitost pro nostalgickou cestu zpět do roku 1984, kdy Tatra 815 patřila mezi nejpopulárnější tahače na silnicích. Výroba tohoto modelu je pečlivě provedena s důrazem na detaily a autenticitu. Brekina je známá pro svou kvalitu a přesnost zpracování modelů, a toto není výjimkou. Každý prvek je precizně vyveden, od malých log a nápisů až po malé detaily na karosérii. Model je skvělým přírůstkem do sbírky modelových vozidel a nabízí jedinečnou možnost vlastnit a vystavit si ikonický tahač Tatra 815 ve verzi se sklápěčem z roku 1984.

Model v měřítku 1:87 vhodný pro železniční modeláře. Zabaleno v průhledné krabičce. Všechny modely jsou vyráběny v omezené sérii.

ODKAZ výrobce BREKINA

ODKAZ na auto FELICIA na WIKIPEDIA 

* další fotografie můžou být ukázkou balení modelů Brekina
* pokud máte zájem o model Brekina z letáků, který nemáme na e-shopu, objednejte u nás emailem
* můžeme Vás informovat o naskladnění produktu. Vyplňte Váš mail do okna ,,SLEDOVAT,, pod cenou zboží a políčko Upozorněte mne, až ,,bude na skladě,,.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: